Зареждане

Треньорът на Сирил Ган спря ММА шампион за UFC

Треньорът на Сирил Ган спря ММА шампион за UFC
Публикувано на: Септември 22, 2022 в 13:00 ч
На 12 септември стана известно за подписването на Слим Трабелси с UFC.

Новината дойде 10 дни, след като Слим стана шампион на лигата ARES FC. Един от мачмейкърите на UFC, Мик Мейнард изгледа битката на непобедения боец и беше впечатлен. Мейнард веднага предложил договор на Слим, който приема без да се замисли.

Информация за договора беше споделена от Брет Окамото, журналист на ESPN. Трабелси трябваше да направи промоционалния си дебют срещу Паркър Портър на UFC 280 на 22 октомври в Абу Даби. Трабелси е бивш борец, който тренира в MMA Factory.

Той е тренирал с Франсис Нгану и Сирил Ган. Няколко дни след подписването на Трабелси, сделката пропада по непредвидени причини. Пръст в това има известния треньор Фернанд Лопес, който отвори света на ММА за кралете в тежка категория Франсис Нгану и Сирил Ган.

„За да се бием в Ares FC, трябваше да си сътрудничим с Лопес. Първоначално той ми каза: "Ето ти договор с Ares за четири битки и ако UFC се обадят, ще те пусна да отидеш при тях."

Доверих му се и подписах договора, но когато ме извикаха в UFC , той блокирара нещата заради валиден договор с Ares. Али Абделазиз подписа с мен и трябваше да се бия на 22 октомври в Абу Даби, но Лопес блокира споразумението.

Той се обади на Али и поиска 90 хиляди евро, за да ме пусне в UFC. Али му предложи процент от моите бъдещи хонорари в UFC, но той отказа“, споделя Трабелси.

Трабелси е с рекорд 5-0 в ММА и печели 3 от срещите си с нокаут. В миналото Лопес приюти Нгану в залата си и му позволяваше да тренира и спи безплатно. Славата промени Нгану, който се раздели с Лопес и започна да го критикува, въпреки че Фернанд свои зад неговия успех.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес