Зареждане

Седрик Думбе: Треньорът на Сирил Ган бие жена си

Седрик Думбе: Треньорът на Сирил Ган бие жена си
Публикувано на: Октомври 2, 2023 в 02:00 ч
Седрик Думбе шокира ММА обществото с нещо, което го тревожи от доста време насам.

Бившата звезда на GLORY направи дебют за PFL и спечели с нокаут за 9 секунди. Това се случи миналия уикенд на PFL Еurope 3 в Париж. Думбе успя да нокаутира Джордан Зебо и вече е с рекорд 5-0 в ММА.

Думбе използва победата си, за да разобличи известния ММА треньор Фернан Лопес. Седрик твърди, че Лопес, бивш негов треньор, е малтретирал физически бившата си жена. Седрик станал косвен свидетел на това.

Ето какво каза Думбе по темата:

"Знаете кой пое този нокаут. Този нокаут не го пое само Джордан, а и този, който биеше съпругата си. Аз се бия с Фернан Лопес. Наистина исках хората да знаят, че той беше втората ми битка.  

Както казах, не се бия с Джордан. Трябваше да сменим плаката. Бия се с Фернан Лопес. В този момент това е, което нокаутирах – насилието срещу жени. 

Нокаутирах този, който удряше жена си, когато бях във фитнеса му. Това е нещо, което преживях по телефона, на живо. Обадих се на полицията и те се намесиха“, обясни Думбе.

Лопес тренира бойци като Джордан Зебо, Сирил Ган, а в миналото е тренирал и Франсис Нгану.

Остава да видим как тези обвинения ще бъдат доказани, но си струва да се отбележи, че това не е първият път, когато името на Фернан Лопес е свързано с обвинения в насилие.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес