Зареждане

Треньорът на Ник Диас е против битката с Висенте Луке

Треньорът на Ник Диас е против битката с Висенте Луке
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 14:00 ч
Сезар Грейси, един от треньорите на Ник Диас, коментира предстоящото завръщане на своя боец. Грейси не е фен на предстоящата му битка с Висенте Луке. Диас ще се завърне доста неочаквано в UFC почти три години след последната си битка срещу Роби Лоулър, което само по себе си беше доста изненадващо завръщане.

Тогава Диас не се показа от най-добрата си страна, защото не беше добре подготвен физически. Сега ще е различно и Ник ще се изправи срещу Луке, известен бразилец в полусредната категория. Треньорът Сезар Грейси не е пряко замесен в това решение и не вижда смисъл от тази битка. 

В интервю за Submission Radio Грейси не беше съгласен с този избор на опонент:

"Не съм свързан с тази битка. Ще бъда напълно честен. Не беше моя идея. Това не е битка, която бих организирал. Ако бях посъветвал Ник, тази битка нямаше да се случи. Тя ще се проведе в Абу Даби. Не бих го посъветвал да пътува в чужбина на този етап от кариерата си, особено след като Луке е корав човек. Знаете, че Ник също е корав човек, но на този етап от кариерата му това няма много смисъл. Не знам. 

Това не беше битката, която търсех. Дори не знам как се подготвят за тази битка. Поддържам връзка с Ник. Днес говорих известно време с него, но нямам планове за тази битка. Нямам представа какво може да се случи, честно казано. Този път не участвах в обучението му. 

Всеки ден си говорим, но не знам какво ще стане. Това е малко хвърляне на монета. Мисля, че като цяло екипът ни не е толкова отдаден на това, колкото винаги е бил. Не знам какво ще направи Ник. Знам, че е отслабнал много, но не съм го виждал да тренира с други бойци. Не знам какво ще се случи в тази битка.", каза Грейси.

Битката между Диас и Луке ще бъде подглавна битка за събитието UFC on ABC 7: Сандхаген - Нурмагомедов. Тази галавечер ще се проведе на 3 август в Абу Даби.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес