Зареждане

Треньорът на Нгану: Битката с Джон Джоунс все още е възможна

Треньорът на Нгану: Битката с Джон Джоунс все още е възможна
Публикувано на: Юли 12, 2024 в 01:00 ч
Главният треньор на бившия шампион на UFC в категория до 120 кг, камерунецът Франсис Нгану, Ерик Никсик, оцени възможността за организиране на битка между неговия подопечен и настоящия шампион на UFC в тежката дивизия, американеца Джон Джоунс.

Това е битка, която доста дълго време вълнуваше ММА обществото. В края на 2022 година изглеждаше, че най-накрая ще я видим. Тогава Нгану беше шампион в тежка категория на UFC, а Джоунс се готвеше да дебютира в дивизията.

За съжаление Франсис не се разбра за нов договор с UFC и ги напусна. Той оваканти титлата си, а Джоунс победи Сирил Ган и я спечели. Оттогава Джоунс не се е бил, а Нгану дебютира в бокса и подписа с PFL. Сега изгледи за такава битка няма, но Никсик вярва, че все още е възможна.

„Струва ми се, че с участието на Саудитска Арабия в организирането на този двубой всичко е възможно. Тук всичко е пари. Ако Нгану - Джоунс някога се случи, то ще бъде само с прякото участие на Саудитска Арабия и самия Турки Алалших.

 Нямам никакви очаквания. Освен това, ако тази битка се случи, няма да ме изненада. Дейна е умен бизнесмен. Ако смята, че това има смисъл за техния бизнес, тогава той би го направил.“, каза Ерик, цитиран от talkSPORT.

Ще видим ли такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес