Зареждане

Треньорът на McGregor очаква среща с Nate Diaz на Нова година

Треньорът на McGregor очаква среща с Nate Diaz на Нова година
Публикувано на: Февруари 16, 2018 в 07:41 ч

Всичко си идва на мястото. Очакваме триумфалното завръщане на Conor McGregor и изглежда интересът към завършването на трилогията с Nate Diaz отново се завръща. Обаче има уловка. Треньорът на McGregor, John Kavanagh би искал с реща с Diaz, но смята, че победителят от двубоя между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson е редно да бъде следващият опонент на ирландеца.

"Conor McGregor и Nate Diaz имат интересна връзка, както в клетката, така и извън нея. Вълнуваща битка. 5-рундовият им реванш все още е сред любимите ми двубои. Предполагам Nate също е зает. Не сме го виждали от срещата на McGregor с Floyd."



"Съдейки по феновете, които са може би най-големия фактор в спорта, те искат да видят Khabib или Tony срещу McGregor, не толкова Nate. Той междувременно би могъл да се изправи срещу Tyron Woodley - чувам, че се говори за такава среща. А може също да се бие и с някого в лека категория. Ако всичко се нареди, Diaz ще отбележи победа, Conor пък ще се изправи срещу победителя от срещата между Mugmagomedov и Ferguson, а за Нова година ще имаме един вълнуващ супердвубой."

Никой не може да вини Nate Diaz, че чака, но точно заради тази своя липса на активност, започват да го пропускат като вариант за следващ опонент на McGregor, съдейки по думите на Kavanagh. Artem Lobov ще се бие в UFC 223, оглавявано от Nurmagomedov и Ferguson, а това значи и че самият McGregor ще присъства.

Ако всичко върви гладко, с малко оптимизъм, има вероятност да видим McGregor поне два пъти в Октагона тази година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес