Зареждане

Треньорът на Макгрегър си 'залага душата' за победа над Хабиб

Треньорът на Макгрегър си 'залага душата' за победа над Хабиб
Публикувано на: Декември 30, 2020 в 09:00 ч
През октомври 2018-та, Конър Макгрегър се завърна в Октагона след 2-годишна пауза, но бе победен от шампиона Хабиб Нурмагомедов. Оттогава насам ирландецът стъпи само веднъж в клетката през януари, когато победи Доналд Серони.

ММА боецът Дилън Данис, който е треньор по граплинг на Макгрегър, сподели, че би си заложил душата, че "The Notorious" ще победи "The Eagle" в реванш.

Данис вярва, че ако двамата се изправят отново един срещу друг и Макгрегър и напълно фокусиран и мотивиран, победата му ще е с доминация.

"Битката им дори няма да е равностойна. Ако психиката на Макгрегър е както в момента, битката изобщо няма да е оспорвана," сподели Данис. "Повярвайте ми - знам какви са способностите на Конър Макгрегър. Хабиб е плосък боец, а Конър ще го отнесе в 5 рунда. Вижте последния му двубой и колкото добре се справи. Това бе неговата битка. Бих си заложил душата и всичко, което имам и притежавам, че Конър ще победи Хабиб при втори техен двубой."

В момента Макгрегър има планиран двубой срещу Дъстин Поирие в UFC 257 на 23-ти януари. Според самия Хабиб двамата ще се бият за претендентско място за неговата титла. Срещу кого обаче още не е ясно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес