Зареждане

Треньорът на Крис Уайдман: Доволен съм от представянето му

Треньорът на Крис Уайдман: Доволен съм от представянето му
Публикувано на: Април 4, 2024 в 02:00 ч
Крис Уайдман спечели последната си битка в октагона на UFC и въпреки че тя приключи след спорно бъркане в окото на опонента му, треньорът на бившия шампион е доволен от представянето на протежето си в клетката. След дълга пауза поради сериозна фрактура на крака, Уайдман се завърна в клетката на UFC на 19 август 2023 година.

По време на UFC 292 в Бостън, бившият шампион се изправи срещу Брад Таварес и загуби по точки. В края на март тази година Уайдман се би с Бруно Силва и се представи добре. В третия рунд Крис бръкна в окото на бразилеца, след което го засипа с удари и рефера спря битката. Първоначално победата на Уайдман беше с технически нокаут.

След това длъжностните лица промениха победата и обявиха, че тя е с решение на съдиите. Рей Лонго, треньорът на Уайдман, призна, че като цяло е доволен от представянето на своя боец:

"На Крис също беше бръкнато в окото. Трябва да запомните, че първият рунд беше чист. Той го спечели убедително. Във втория рунд, мисля, че имаше леко бъркане в окото, където спряха срещата, но той спечели и този рунд. Крис беше напред в картите на съдиите. Така или иначе, мисля, че той спечели тази битка, дори в картите на съдиите, което се случи в края на битката. 

Но така или иначе, като треньор, дори и да беше дисквалификация, съм доволен от това, което видях. Мисля, че е фантастично, защото той мина през тази тежка контузия. Сега е на 39 години, но скоро ще стане на 40 години. Това е победа и в двата случая за мен, независимо какво се е случило.”, каза Лонго в в „Unlocking The Cage“.

Вие доволни ли сте от това, което Уайдман показа ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес