Зареждане

Треньора на Каубоя: Макгрегър разполага само с лява ръка

Треньора на Каубоя: Макгрегър разполага само с лява ръка
Публикувано на: Януари 3, 2020 в 00:00 ч
Джафари Вание, който е главен треньор на Доналд Серони не се притеснява от Конър Макгрегър, който е следващ опонент за неговия боец. Макгрегър и Серони ще споделят клетката в главната битка на UFC 246 по-късно този месец във Вегас. "Cowboy" се намира в серия от 2 поредни загуби в лека категория, а битката с Макгрегър ще бъде в полусредна категория, където Серони записа 6 победи с приключване и 4 загуби.

Вание вярва, че в тази битка от щаба на "The Notorious" трябва да се притесняват, защото неговия боец има доста начини за победа, а Макгрегър имал само една лява ръка. Джафари споделя, че Доналд няма проблеми с кардиото, а Макгрегър изпитва сериозни затруднения с това след рунд и половина. Ето какво още сподели Вание за битката между Серони и Макгрегър:


Ако разгледаме и двамата бойци, то мога да кажа, че Макгрегър трябва повече да се притеснява от нас. Имаме много победи със събмишън, ритници в главата и решения. Той има само една лява ръка. Няма как да видите Макгрегър да събмитне някого. Няма и да го видите да пренася битките си на земя. 

Тези неща са рядкост при него. Не казвам, че ние ще пренесем битката на земя, а казвам това, че той трябва повече да се притеснява в тази среща. Трябва да се притесняваме от неговата лява ръка в първия рунд. Никога не сте виждали Серони да изпитва трудности с кардиото. 

Макгрегър от своя страна има сериозни проблеми с това след рунд и половина. Няма вече сила в лявата ръка, краката му отказват, а ръцете натежават. Това са неща, които са виждат и няма тайни около него.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес