Зареждане

Торнадо удари кварталът на Франки Едгар

Торнадо удари кварталът на Франки Едгар
Публикувано на: Април 27, 2020 в 08:59 ч
В момента вниманието на цял свят е насочено в коронавируса, но съвместно с него се случват и други беди. Преди няколко дни торнадо е ударило кварталът, в който живее бившият шампион на UFC, Франкие Едгар. 38-годишния ветеран е успял да запише всичко на видео, благодарение на камера, която монтирал пред къщата си. Властите споделят, че са получили над 100 обаждания за паднали дървета, повредени коли и къщи. Едгар споделя, че се е готвил да кара колело с децата си и не е очаквал да има торнадо. Ето какво сподели той в интервю за ММАFighting:


Не знаехме, че се задава торнадо. Знаехме, че ще има буря и се готвех да карам колело с децата. Излязох да изхвърля боклука и видях, че нещо се задава. Беше доста зле. Вероятно ще се наложи да правя нов покрив на къщата и имам счупен прозорец. 

Има доста паднали дървета в моя квартал. Всички сме добре, но определено имаше щети. За първи път се сблъсквам с торнадо. Не знам, това може би беше просто вятър, но за мен си е торнадо. Чух го как се задава и това беше като от филм. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес