Зареждане

Тони Фъргюсън: Вземете титлата от кучката Хабиб

Тони Фъргюсън: Вземете титлата от кучката Хабиб
Публикувано на: Април 2, 2020 в 07:40 ч
Тони Фъргюсън не е доволен от това, че битката му с Хабиб Нурмагомедов пропадна за 5-ти път. Двамата трябваше да се бият в главната битка на UFC 249 на 18-ти април, но Хабиб е в Дагестан, страхува от коронавируса и обяви, че на 100% е аут от срещата. Феновете заляха социалните мрежи с гневни коментари, а Тони е повече от бесен.

"El Cucuy" призова от UFC да вземат титлата от Хабиб, за да може той да се бие за нея. Тони е готов да остане в бойната карта, но иска да се бие за златото. Ето какво сподели Тони за пропадналата битка с Нурмагомедов, както и за това, което според него трябва да се случи:


Очевидно бях много разстроен. Съчувствам повече на всички останали, които всъщност преминават през трудни времена. Малко по-различно е разбира се, малко съм ядосан. Той имаше възможността да остане тук. Той беше в Абу Даби, имаше своя шанс да се върне преди границите да бъдат затворени в Русия. Хабиб реши да се върне в Дагестан, не завърши лагера си. 

Човекът не иска да се бие. Той е уплашен, бяга. Трябва да му се отнеме титлата. Готов съм да се бия с всеки, по всяко време и навсякъде, освен ако обстоятелствата са различни. Битката е срещу Хабиб. Това е човекът. Всички просто искат този двубой. Разбирам това, което той искаше да направи. Очевидно е, че той е там, семейството му се е прибрало в Дагестан. 

Това е, което трябва да направиш, но той имаше възможността и направи точно същото на UFC 209. Той знаеше, че не е много добре да сваля килата. Той вече каза, че му е трудно да намали теглото си, да се съсредоточава и да прави всичко останало. За мен той бяга. Той избяга . Той очевидно знаеше какво може да помогне за спасяването на тази карта, не искаше да приема нито един от тези шансове. 

Всички поемат рискове. Той се спаси. Това е доста трудно да се обясни, но той спаси. Хабиб, вярвам, че той вече знаеше, че няма да се бие. Уплашихме го. Той имаше възможност да се върне от Абу Даби. Той има силата да хване самолет и да се върне. Това е вторият път, когато го уплашихме. Аз правя това нещо от 8 години. Скъсвам си задника от работа и си върша работата в клетката. 

Аз съм наемен убиец. Хабиб и Конър тичат наоколо с опашки между краката си като шибано куче. Аз движа с кучета, а тези момчета не са кучета. Те са просто п*тки. Хабиб е кучка. Казах му, че ще избърша пода с неговата шапа и пичът заседна. Гейджи е с рекорд 4-2 в UFC, а аз съм шампион. Няма значение срещу кого искат да се бия, защото ние ще опитаме да уредим нещата. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес