Зареждане

Хабиб категорично обяви, че няма да се бие с Тони Фъргюсън

Хабиб категорично обяви, че няма да се бие с Тони Фъргюсън
Публикувано на: Април 2, 2020 в 00:00 ч
Хабиб Нурмагомедов обяви, че на 100% е аут от битката с Тони Фъргюсън, която беше планирана за 18-ти април. Преди няколко дни той сподели, че е в Дагестан и не може да напусне, защото Русия забраниха полетите. Оказа се обаче, че това не е точно така и той получи разрешение да напусне страната, но не възнамерява да го направи. Непобедения шампион пусна изявление в социалните мрежи и сподели, че е под карантина и не смята да напуска своя дом.

Така той няма да участва на UFC 249, въпреки че Дейна Уайт не се отказваше и прави всичко възможно, за да има събитие. Шампиона се притеснява за своето здраве и оставя битките на заден план. С това свое решение Хабиб се оттегля за 3-ти път от битка с Фъргюсън, която като цяло се проваля вече за 5-ти път. Ето какво написа безспорния шампион в социалните мрежи:


Стоя вкъщи под карантина и чета реакцията на хората за ситуацията около моята битка. Оказва, че целият свят трябва да бъде под карантина. Правителствата на всички страни и известни хора по света призовават хората да спазват всички изисквания за безопасност, за да се ограничи разпространението на болестта, за да спасят хората. 

Хабиб е единственият, освободен от всички задължения и трябва да демонстрира свободна воля, да тренира и да лети по света, в името на битката. Разбирам всичко и определено съм разстроен повече от вас, заради отмяната на двубоя. Вероятно като всички останали, имах много планове след двубоя, но не мога да го контролирам всичко.

Най-големите държави и най-големите компании на нашето време са шокирани от случващото се, всеки ден ситуацията се променя непредвидимо. Хабиб все още трябва да се бие , това ли казвате? Погрижете се за себе си и се поставете на моето място.


Малко вероятно е Фъргюсън да се съгласи на битка с друг опонент, ако не е включена титла. Трябва ли от UFC да отмнемат титлата на Хабиб, за да се бие Тони за нея ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес