Зареждане

Тони Фъргюсън: Ще сритам задника на Хабиб

Тони Фъргюсън: Ще сритам задника на Хабиб
Публикувано на: Март 8, 2020 в 05:15 ч
Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов разпалиха още повече страстите на феновете преди тяхната битка. Двамата бойци застанаха лице в лице по време на пресконференция, която се проведе преди няколко дни във Вегас. Нурмагомедов и Фъргюсън ще се бият за безспорната титла в лека категория на UFC 249, което ще се проведе през април в Ню Йорк.

"El Cucuy" и "The Eagle" трябваше вече да се бият 4 пъти в миналото, но не стигнаха до бой. Фъргюсън е следил изявите на Хабиб в клетката и извън нея и не е доволен от това, че Хабиб се присмиваше на бездомници. Тони иска да го накаже за това и му е приготвил удари в стомаха, от които Хабиб да пикае кръв след битката. Бившия временен шампион е готов за битка и ето какво сподели в интервю:


Сега съм малко емоционален. Беше доста напрегнато по време на пресконференцията. Ще ви кажа, че нещо се задава за това момче и ще му дам два в стомаха. Ще го шамаросам, ще го удрям в стомаха и ще го накарам да пикае кръв. Той трябва да разбере, че не трябва да ядосва човек като мен. 

Това ще бъде 5-ти път за битка между нас, след като 4 години не успяваме да стигнем до клетката. Ще му сритам задника. Хабиб показа неуважение към UFC, защото изрита тяхната марка. Чувствам се уверен и мисля, че съм в мислите му. Моята жена ми каза, че трябва да правя спаринги и аз ще го направя. Ще му сритам задника. Мога да направя много неща, но искам да го накарам да пикае кръв. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес