Зареждане

Тони Фъргюсън отговаря на Нурмагомедов: Страхливец, продължавай да се криеш

Тони Фъргюсън отговаря на Нурмагомедов: Страхливец, продължавай да се криеш
Публикувано на: Август 29, 2024 в 08:20 ч
След рекордните си осем загубени двубоя бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън отново се обърна към дългогодишния си враг в UFC Хабиб Нурмагомедов, който заяви, че роденият в Окснард боец би имал шанс да го победи в двубой само ако нанесе "късметлийски" удар.

Вижте също: Хабиб: Тони Фъргюсън можеше да ме бие само след късметлийски удар

Фъргюсън, бивш временен носител на титлата в лека категория, за последен път се появи на UFC Fight Night Abu Dhabi в началото на този месец, като загуби в първия рунд със задушаване от друг победител в "Ultimate Fighter", Майкъл Чийзеа.

Загубата е осма поредна за Фъргюсън, с което той изпревари бившия носител на титлата в две категории, Би Джей Пен, в най-дългата серия от загуби в историята на UFC.

По-рано тази седмица обаче дългогодишното съперничество с бившия безспорен шампион в лека категория Нурмагомедов отново излезе на преден план, след като руснакът заяви, че единственият шанс Тони Фъргюсън да го победи на фона на множеството провалени мачове би дошъл с нанасянето на щастлив удар.

Тони Фъргюсън отговори на  Хабиб Нурмагомедов

Отвръщайки на удара на звездата от Залата на славата, Фъргюсън го обвини, че се "крие" от потенциален мач - преди да го нарече "страхливец".

""Късметлийски удар" сега, щях да те оставя на мира, но просто не можахме да се сдържим, ти дебелако", написа Тони Фъргюсън в официалния си профил в Instagram. "Каква си п*тка, страхливец, продължаваш да се криеш, Хабибер 29-1."

Оттегляйки се от бойните спортове през 2020 г., Нурмагомедов съвсем наскоро постигна победа във втория рунд с триъгълно задушаване над общия им опонент Джъстин Геджи в двубоя за обединяване на титлата в лека категория в Абу Даби, ОАЕ - преди да прекрати кариерата си, като се похвали с непобеден професионален рекорд от 29-0. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес