Зареждане

Тони Фъргюсън: Няма да се пенсионирам! Искам Кони МакНъгетс

Тони Фъргюсън: Няма да се пенсионирам! Искам Кони МакНъгетс
Публикувано на: Октомври 3, 2023 в 20:00 ч
Тони Фъргюсън все още не е готов да окачи ръкавиците си.

Бившият временен шампион в лека категория, затънал в тежка поредица от 6 загуби, ще се опита да направи своето триумфално завръщане към победите. Това ще се случи на UFC 296, което ще се проведе на 16-ти декември в Лас Вегас. Задачата не е лесна, защото го чака Пади Пимблет.

Главният изпълнителен директор на UFC Дейна Уайт е готов да уволни „El Cucuy“ при поражение. Тони не се интересува от това и вече планира какво ще прави, след като бие Пимблет. Тони планира да продължи с битките и си пожела двубой с Конър Макгрегър.

„Не искам да се пенсионирам, това не е в шибания ми мисловен процес. Тук не става дума за уволнение. Става дума за конкуренция. Започнах да се бия, без да се забавлявам и да давам 100 % от себе си в тренировките. Трябва да стана студент отново. Трябва да помоля някого за помощ. 

Дълго време гоних Хабиб и Макгрегър. Сега битката с Кони МакНъгетс е близо. Така че веднага щом преминем през този пич, ще тръгнем след Кони, ако той подпише и минe USADA. 

Дори не съм близо до приключване. Имам нужда от страхотен отбор, като този, който ме отведе до временната титла.", сподели Фъргюсън пред ESPN.

Ще успее ли Тони да бие Пимблет ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес