Зареждане

Тони Фъргюсън: Не ме отписвайте

Тони Фъргюсън: Не ме отписвайте
Публикувано на: Май 21, 2021 в 00:00 ч
Тони Фъргюсън не губи надежда и вярва, че ще се върне към победите. Миналия уикенд "El Cucuy" загуби категорично от Бенеил Дариуш и за първи път в кариерата си навлезе в серия от 3 поредни загуби.

Бившия временен шампион не прилича на себе си и много хора започнаха да говорят, че е време да се оттегли от ММА. Фъргюсън категорично отказа да го направи и сподели, че едва сега започва да се развива.

Това е трудно за вярване, защото той вече е на 37 години и всичко най-добро от него вече е в миналото. В своя акаунт в социалните мрежи Тони поздрави Дариуш и Чарлз Оливейра за победите им и предупреди, че не трябва да го отписваме:

Аз искам да съм активен боец. Наслаждавам се на битките. Ще се бия често за феновете, а не само по 1 път на година. Мразя да губя, защото съм по-добър от това, което показах. 

Играта се промени. Вече знам какво да сторя. Повече от гладен съм. Ще изчистим моята игра към по-добро. Отнема повече, отколкото исках, но всичко може да се случи. 

Поздрави за Бени и Чарлз за заслужените победи. Ако не си първи, тогава си последен. Не ме отписвайте, все още се развиваме. 

Ще успее ли Фъргюсън да се върне към победите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес