Зареждане

Тони Фъргюсън не иска да се оттегля от ММА: Не знам какво друго мога да правя

Тони Фъргюсън не иска да се оттегля от ММА: Не знам какво друго мога да правя
Публикувано на: Август 7, 2024 в 12:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън може и да се е отказал наполовина от състезанията по смесени бойни изкуства по-рано тази седмица, но роденият в Окснард все още обмисля непосредственото си бъдеще и се пита какво би направил, ако никога повече не се състезава.

Фъргюсън, бивш временен носител на титлата в лека категория, претърпя рекордна осма поредна загуба на UFC Abu Dhabi през изминалия уикенд в Обединените арабски емирства, като загуби в първия рунд със задушаване от Майкъл Чиеза в преместения мач на двамата в полусредна категория.

След загубата си Фъргюсън сложи една ръкавица на платното на октагона и се отметна от думите за евентуално оттегляне, заявявайки, че ако главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт действително го остави без активност, той ще потърси битки в друга промоция.

Тони Фъргюсън не е сигурен за евентуалното си оттегляне

Освен това ветеранът, вечен претендент за титлата в лека категория, заяви, че след евентуално оттегляне от бойните спортове ще затъне в калта, като се пита към какво друго би могъл да се насочи.

"За мен е голяма чест да представям UFC на върха на възможностите си", заяви Тони Фъргюсън след UFC Абу Даби. "Казвам, че не съм готов, че още не съм приключил, човече, но не знам какво да кажа. Трябваше да изляза там, очевидно трябваше да спечеля победата. Аз съм спортист, не знам какво друго да правя, освен да изляза на терена и да играя."


Без победа от 2019 г. насам, бившият временен шампион в лека категория, сложи край на рекордната си серия от 12 поредни победи с победа с ТКО във втория рунд с лекарско спиране над члена на Залата на славата Доналд Сероне.

През 2017 г. Фъргюсън спечели временната корона в лека категория с победа с триъгълник над съперника си Кевин Лий.

Смятате ли, че Тони Фъргюсън трябва да прекрати кариерата си в UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес