Зареждане

Тони Фъргюсън: Хабиб се страхува от мен

Тони Фъргюсън: Хабиб се страхува от мен
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 01:00 ч
Тони Фъргюсън не е доволен от твърденията, които Хабиб Нурмагомедов изговори по негов адрес. Преди няколко дни непобедения шампион в лека категория сподели, че Фъргюсън е поел прекалено много щети в последната си битка и е приключен за големите битки в UFC. По-рано тази година Тони допусна най-тежката загуба в своята кариера.

Вижте още - Хабиб: Тони Фъргюсън е приключен за голямата игра

Той загуби с нокаут от Джъстин Гейджи в бой за временната титла и това сложи край на серията му от 12 поредни победи. Фъргюсън пое доста щети, а според Нурмагомедов това е фатално. Този уикенд Хабиб излиза срещу Гейджи, за да обединят титлите, а Тони е сигурен, че ще стигне до нов шанс срещу непобедения дагестанец. Ето какво сподели "El Cucuy" по ESPN:

Усещам страх в неговия глас, ако той мисли, че трябва да говори лошо за хората. Той не може да ме притесни с неговите изказвания. Ще се бия с Хабиб рано или късно. Ще се видим в клетката преди да се оттегли. Това ще стане. Мисля, че всички ме отписват след 1 загуба, но майната им. 

Запалените фенове са повече от тези, които слабо следят спорта. Те знаят много и знаят, че аз съм много ценен. Майкъл Чандлър не си е заслужил шанса за върха, но ако това иска Дейна Уайт, то аз съм готов. Искам да се бия през декември. Готов съм, нека го направим. 

Не вярвам обаче, че някой, който сега идва трябва да взима повече пари от мен. Научих много за себе си и няма да се поставям в такава позиция, в която да допусна толкова щети. Исках да проверя колко съм корав и сега го разбрах. Хората ги е страх да правят такива неща. Научих как да работя по-добре и по-ефективно. 

В миналото видяхме как 5 пъти пропадна битката между Хабиб и Фъргюсън. Нурмагомедов скоро ще се оттегли от ММА, а Дейна Уайт вече обяви, че е готов да им даде 6-ти последен шанс. Ще видим ли някога такава среща ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес