Зареждане

Хабиб: Тони Фъргюсън е приключен за голямата игра

Хабиб: Тони Фъргюсън е приключен за голямата игра
Публикувано на: Октомври 15, 2020 в 15:00 ч
Хабиб Нурмагомедов вярва, че неговия враг Тони Фъргюсън е приключен за големите битки в организацията. "The Eagle" и Фъргюсън трябваше да се бият 5 пъти в миналото, но за съжаление битката им пропадаше. За последно трябваше да ги видим през април тази година, но заради коронавируса всичко се провали.

В крайна сметка Фъргюсън излезе срещу Джъстин Гейджи за временната титла и допусна една от най-тежките загуби в своята кариера. "El Cucuy" пое доста щети в битката и загуби серията си от 12 поредни победи. Сега Нурмагомедов ще трябва да брани титлата си срещу Джъстин Гейджи в края на месеца в Абу Даби.

Вероятно никога няма да видим среща между Хабиб и Тони, която беше една от най-чаканите в историята на спорта. Непобедения дагестанец даде интервю за ESPN и сподели, че времето на Фъргюсън изтече:

Никой не може да остане един и същ за дълъг период от време. Никой. Няма значение дали си Хабиб или Тони Фъргюсън. Един ден някой ще те победи или нещо ще се случи. Бог не дава безплатно силата, психиката и всичко останали. Това са неща, които не могат да останат на едно и също ниво. Един ден нещата ще тръгнат надолу. И този ден настъпи за Фъргюсън. Времето на Тони изтече. 

Сега той ще се завърне и пак ще го победят. Вярвам в това. Няма как да е същия след щетите, които пое. Няма значение дали е Тони или някой друг. Той прие прекалено много щети. Видяхте ли как се предаде в края на петия рунд ? Защо отказа да се бие с Ислам ? UFC му даваха добри пари и Абделазиз му даваше 200 хиляди. Можеше да се бие за титлата след победа над Махачев. Но, аз мисля, че неговото време изтече. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес