Зареждане

Тони Джонсън защити титлата с нокаут над Мухумат Вахаев

Тони Джонсън защити титлата с нокаут над Мухумат Вахаев
Публикувано на: Ноември 20, 2021 в 00:00 ч
Тони Джонсън защити титлата си в тежка категория на чеченската организация ACA. Джонсън се изправи срещу Мухумат Вахаев в главната битка на ACA 132, което се проведе в Беларус. Имаше доста интерес към срещата им, след като Вахаев удари Джонсън преди битката и го обърна с краката нагоре. В клетката обаче Мухумат остана с пръст в устата.

В началото на боя Джонсън започна с джабове. Тони беше по-активен и по-агресивен от претендента. Срещата беше прекъсната за кратко след бъркане в окото от страна на Вахаев. Джонсън продължи да е по-добър в стойка и Вахаев пренесе боя на земята.

Вижте още - Мухумат Вахаев обърна с краката нагоре Тони Джонсън преди боя​​​

Тони се изправи, но отнесе удари, докато ставаше. Двамата прекараха доста време в клинч, след което се разделиха. В последните секунди на рунда Джонсън вкара тежък десен на своя опонент, който падна в нокдаун, но се изправи.

Джонсън го последва и пренесе боя на земята, където довърши Вахаев с граунд енд паунд. С тази победа Джонсън навлезе в серия от 3 поредни победи с нокаут и защити титлата си за втори път. Вахаев от своя страна се раздели със серия от 8 поредни победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес