Зареждане

Toм Аспинал вярва, че Нгану може да победи Дионтей Уайлдър

Toм Аспинал вярва, че Нгану може да победи Дионтей Уайлдър
Публикувано на: Юни 6, 2023 в 16:00 ч
Въпреки че наскоро беше внесена яснота относно бъдещето на Франсис Нгану в смесените бойни изкуства, същото не може да се каже за амбициите му в бокса.

Преди няколко седмици гръмна новината, че Нгану е подписал с ММА лигата PFL. Бившата звезда на UFC твърди, че си договорил доста изгодни условия, но неговото подписване с PFL не развълнува никого. От PFL ще му позволят да се бие в бокса, като Нгану планира да направи това още тази година.

Нгану се надяваше на битка с Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър или Антъни Джошуа. И докато първите двама му дадоха надежди, то Джошуа напълно го отряза. Според един настоящ претендент в тежка категория на UFC, само едно от тези имена ще представлява битка, която Франсис може да спечели.

В интервю за JS MEDIA UK Том Аспинал реши да сподели мнението си за Нгану и евентуална негова битка с Уайлдър.

"Уайлдър е боец, който поема доста удари. Бих се радвал да видя него и Уайлдър. Това са просто двама огромни бойци, които могат да пробият дупки в стените. Това е нелепо. Бих искал да видя това

Нгану и Уайлдър, това би било отлично. Мисля, че ако имаше някой, който Нгану може да победи в бокса, това щеше да е Уайлдър. Не искам да показвам неуважение към Дионтей. 

Що се отнася до действителните боксови способности, нивото му е много по-ниско от някой като Усик или Тайсън Фюри. Ако Нгану има шанс срещу някой боксьор, то това е срещу Уайлдър.", каза Аспинал.

Съгласни ли сте с Аспинал ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес