Зареждане

Тод Дъфи: Имам още 6 години в ММА

Тод Дъфи: Имам още 6 години в ММА
Публикувано на: Март 22, 2020 в 10:22 ч
Атрактивният боец в тежка категория на UFC, Тод Дъфи беше аут от битките цели 4 години, но през септември миналата година се завърна в клетката. Феновете очакваха много от него, но той не се представи добре срещу Джеф Хюз. Битката между двамата продължи 4 минути и 3 секунди и беше обявена за несъстояла се заради бъркане в окото от страна на Хюз.

Дъфи не успя да продължи и така последната му победа е от края на декември 2014 година. Тод е с рекорд 9-3-1 в ММА и почти всички негови битки приключват с нокаут. Дъфи често лекува контузии и сподели, че е минал нова операция на коляното след битката с Хюз. Той вярва, че има още поне 6 години в играта и планира битка в края на годината. Ето какво още сподели в интервю:


Мога да ви кажа, че все още съм тук. Искам да споделя, че приех последната ми битка, въпреки че имах проблеми с коляното от последната ми операция. Бих се, а това бъркането в окото беше сериозно и не можех да виждам след него. След тази битка отново ми направиха операция на коляното. Буквално живея в института на UFC и чакам моето време. Очаквам битка в края на годината, но с тези контузии никога не се знае. 

В последната седмица започнах да се боксирам. Започнах да ставам на крака, да правя граплинг и тренировки с чучело. Имам чувството, че процесът върви доста добре. Абсолютно обичам да се бия. Разочаровам съм и всеки ден се ядосвам. В края на краищата вярвам в таланта и обичам този спорт. Чувствам се все още млад. Остават ми поне шест години в ММА. Чувствам се готов и е въпрос да време да се върна, но трябва търпение. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес