Зареждане

TJ Dillashaw: Все още съм световен шампион

TJ Dillashaw: Все още съм световен шампион
Публикувано на: Октомври 2, 2019 в 08:48 ч
Бившият шампион в категория петел TJ Dillashaw все още вярва, че е световен шампион. Dillashaw оваканти титлата си, след като стана ясно, че се е провалил на допинг тест и получи две години наказание от USADA. В своята последна битка той свали до категория муха в търсене на втора титла, но загуби с нокаут за 32 секунди от Henry Cejudo.

По-късно бившия шампион призна, че използвал забранено вещество, за да му помогне със свалянето на килограми. Сега той ще бъде аут до 2021 година и иска в първата си битка от своето завръщане да се бие за титлата, защото той не я загубил. TJ си вярва, че е шампион, въпреки че в момента Henry Cejudo държи титлата. Пред Helen Yee той сподели, че категорията има нужда от него:


Категорията има нужда от мен. Имат нужда от забавлението, което им давах и от напрежение. Трябва да се бия за титлата при завръщането ми в октагона. Хората имат нужда от някой, който да разпали огъня и да взриви категорията. 

Това е моята категория и трябваше да си дам титлата. Разбирам това. Прецаках нещата и трябваше да сдам титлата. Факт е, че не съм я губил. Това е моята титла и все още е моя. Аз все още съм световен шампион. Ще се завърна и ще си спечеля титлата. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес