Зареждане

TJ Dillashaw: UFC ми платиха зверски много пари да унищожа категория муха на UFC 233

TJ Dillashaw: UFC ми платиха зверски много пари да унищожа категория муха на UFC 233
Публикувано на: Ноември 13, 2018 в 12:00 ч
Настоящият шампион в категория петел, TJ Dillashaw ще слезе в категория муха, за да предизвика шампиона там, Henry Cejudo, на UFC 233, което ще се проведе на 26-ти януари. Въпреки слуховете, че организацията се готви да сложи край на категорията. Напомняме, че събитието ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

Според Viper, категория муха няма да приключи докато не надвие The MEssenger, тъй като от UFC са му платили много пари, за да разчисти положението в дивизията.

"UFC искат да се отърват от категория муха и затова ме наеха да сляза в нея и да сложа край на всичко, спечелвайки титлата. Всички печелят според мен. Плащат ми, за да приключа дивизията и да спечеля още един пояс. Време е за екшън."

Според Cejudo, той ще се засили към титлата, която в момента Dillashaw притежава, в реванш, след като го надвие в Anaheim. За TJ това обаче не е вариант, тъй като не вярва, че The Messenger ще има с какво да го изненада, стане ли време за битка. TJ даже иска Henry да донесе със себе си и олимпийския си медал, за да му го връчи след като го надвие в собствената му игра.

"Искам да продължавам да градя кариерата си, тъй като вярвам, че съм най-добрият боец на земята към момента. Продължавайки да правя това, което правя към момента, ще го докажа. Ще притежавам титли в две категории.

Разбира се, разочарован съм, че не можах да се изправя срещу Demetrious Johnson, но сега ще мога да бия златния медалист. Ще го надвия в собствената му игра. Ще вляза в клетката и ще го преборя. Така че може да си донесе медала в Октагона, за да ми го връчи заедно с титлата."

Смело изказване.

Ако Cejudo не успее да се справи с TJ и не получи право на реванш, The Messenger има вероятност също да се прехвърли към ONE Championship, ако от UFC не успеят да го задържат по никакъв начин.

Защо така мислм? ONE Championship изглежда нямат проблем да плащат повечко, за да прибавят нови таланти към колекцията си, докато от UFC съвсем очевидно се опитват да се отърват от някои от бойците си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес