Зареждане

TJ Dillashaw: Ще бъда запомнен като събирач на пояси

TJ Dillashaw: Ще бъда запомнен като събирач на пояси
Публикувано на: Януари 13, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в категория петел на UFC, TJ. Dillashaw слиза в категория муха и ще търси нова титла следващия уикенд в главната битка на UFC Fight Night 143, което ще се проведе в Бруклин. Dillashaw ще трябва да победи Henry Cejudo и той е уверен, че ще го направи. Това няма да е единствената титла, която TJ ще иска да вземе, защото той се цели и в титлата на Max Holloway и иска да бъде запомнен като събирача на пояси:



Всички знаят, че ужасно много искам да спечеля тази втора титла. Пристрастен съм към спорта и към това да ставам все по-добър. Никой не тренира по-здраво от мен и съм развълнуван да го покажа. Няма значение кой си и какъв си, защото аз винаги ще съм по-добър от теб. Искам да сляза в категория муха и да спечеля титлата, а след това се качвам в перото и там също ще я спечеля.


 Ще ме запомнят като събирача на пояси. Работих здраво, за да мога да вляза в категорията и сега искам да го покажа. Мога да събера всички титли. Henry ме предизвика и аз никога не бягам от такива неща. Аз съм по-добрият от двамата и ще го пребия. Най-добрият съм в моята категория и ще стана такъв в долната категория. Ще победя по зашеметяващ начин.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес