Зареждане

TJ Dillashaw се провали на допинг тест и оваканти титлата

TJ Dillashaw се провали на допинг тест и оваканти титлата
Публикувано на: Март 20, 2019 в 15:26 ч
TJ Dillashaw вече не е шампион в категория петел на UFC. Днес Dillashaw (16-4) съобщи в социалните мрежи, че доброволно сдава титлата, след като е бил уведомен от USADA и от Атлетическата комисия, че се е провалил на допинг тест. Все още не е ясно какво е открито в неговите проби, но това се е случило след битката му с Henry Cejudo. Атлетическата комисия на Ню Йорк го наказва за една година и наказанието е в сила от 19 януари, когато беше битката му срещу Cejudo. Все още не е ясно дали USADA ще увеличи наказанието, но скоро ще стане ясно. Ето какво сподели по темата TJ:






Искам първи да споделя с моите фенове, че USADA и Атлетическата комисия на Ню Йорк ме уведомиха, че са открити забранени вещества в моя тест след битката с Henry Cejudo през януари. Думите не могат да опишат моето разочарование, но искам да знаете, че работя с екипа си, за да разберем какво е станало и как да разрешим тази ситуация възможно най-бързо. 

От уважение към останалите от категорията искам да съобщя, че доброволно сдавам титлата. Предварително искам да благодаря на всички за подкрепата. 









На 19-ти януари TJ слезе в категория муха, за да се бие за титлата с Henry Cejudo, но беше нокаутиран за 32 секунди. Преди 2 години той нокаутира Cody Garbrandy и спечели титлата в категория петел. Dillashaw очакваше нова битка с Henry, но това няма да се случи. От тази сутиация най-много печели Marlon Moraes, който сега ще получи шанс да се бие за титлата, а опциите за опонент не липсват и дори Cejudo е вариант.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес