Зареждане

T.J. Dillashaw: Казах ви, че ще разруша кариерата на Cody Garbrandt

T.J. Dillashaw: Казах ви, че ще разруша кариерата на Cody Garbrandt
Публикувано на: Октомври 19, 2018 в 13:31 ч
T.J. Dillashaw успя да победи с нокаут 2 поредби пъти бившия шампион и негов бивш приятел Cody Garbrandt. Двамата изговориха доста неща между двете битки и определено нямаше останало от приятелството им. След като го нокаутира първия път Dillashaw отказваше да му даде реванш, но UFC решиха друго и дадоха реванш на Cody, който преди да загуби от T.J. беше непобеден. Преди втората им битка Dillashaw се закани, че ще разруши кариерата на Cody и сега вярва, че го е направил:

Доволен съм от развоя на нещата. Казах ви, че ще го нокаутирам в първия рунд и това се случи. Казах ви, че ще му разруша кариерата и го правя. Това момче приключи с категория петел. Той трябваше да си седне на задника и да си вземе поука, но вместо това реши да продължи с приказките и отново беше нокаутиран. Радвам се, че успях да го върна не само на него, но и на неговия отбор, защото всички го заслужаваха.

Всички говореха глупости, но си го получиха и предполагам, че кармата е кучка. Гарантирам ви, че Cejudo  е голям колкото мен в момента. Не искам той да се извинява след като го победя, че съм бил по-голям от него и затова ще сляза в категория муха. Няма да има извинения. 

Очаква се следващата битка на TJ да бъде именно срещу Henry Cejudo. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес