Зареждане

TJ Dillashaw едва оцеля в първия рунд, за да нокаутира Carbrandt във втория

TJ Dillashaw едва оцеля в първия рунд, за да нокаутира Carbrandt във втория
Публикувано на: Ноември 5, 2017 в 08:20 ч

Враждата между бившите съотборници от Team Alpha Male, Cody Garbrandt и TJ Dillashaw е съвсем истинска. Това се видя и в битката им в подглавното събитие на UFC 217.

Dillashaw излезе, променяйки гарда си и движейки се наляво-надясно, търсейки пролуки в Garbrandt, който обаче не се впечатли особено. До средата на рунда нямаше много екшън, докато най-накрая Garbrandt не избухна със серия от удари, които притиснаха Dillashaw към клетката. Той успя да блокира повечето от атактие, но някои удари попаднаха в целта си и стана ясно, че Cody не си губи времето. Към края на рунда Garbrandt нанесе силно дясно кроше, което замая прилично Dillashaw, но той бе спасен от гонга.

Във втория рунд Dillashaw бе по-здраво стъпил на земята и нанесе удар с крак в главата на шампиона, който го повали моментално. Gabrandt успя да се изправи бързо и нанесе комбинация от удари като отговор. В луда размяна малко по-късно, Dillashaw нацели Garbrandt с деснячката, която отново го прати на пода. Там Dillashaw нанесе още 10 силни удара, преди реферът да реши да се намеси.

Вижте също: Резултати от UFC 217

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес