Зареждане

Tito Ortiz спллаши Chuck Liddell при последната им среща очи в очи

Tito Ortiz спллаши Chuck Liddell при последната им среща очи в очи
Публикувано на: Септември 15, 2018 в 08:10 ч
Chuck Liddell и Tito Ortiz бяха в Лас Вегас снощи, за да рекламират своята трета битка, която ще се проведе на 24-ти ноември. Между тях бе организаторът на срещата, Oscar De La Hoya, тъй като двете ММА звезди ще се бият под неговия лейбъл - Golden Boy Promotions.

48-годишният Liddell и 43-годишният Ortiz първоначално се биха през 2004-та в UFC 47, когато "The Iceman" спря "Hunington Beach Boy" във втория рунд. Няколко години по-късно Liddell направи същото на своя бивш тренировъчен партньор и приятел в UFC 66, макар че този път битката стигна до трети рунд. Двамата участници в Залата на славата на UFC трябваше да се бият за трети път през 2010-та, но срещата така и не се организира.

Ortiz към момента е по-активният от двамата, тъй като се състезава в Bellator MMA миналата година, когато победи със събмишън Chael Sonnen. Liddell обаче не се е бил от 2010-та.


Какво очаквате от тази битка? Предвид сериозната им възраст за ММА бойци и амортизацията на двамата след толкова много тежки битки, смятате ли, че ще предложат атракция за феновете и това ще бъде добър старт за Golden Boy Promotions в света на ММА?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес