Зареждане

Tito Ortiz: На 100% заровихме томахавките с Liddell

Tito Ortiz: На 100% заровихме томахавките с Liddell
Публикувано на: Ноември 25, 2018 в 22:23 ч
Днес на първото ММА събитие, което организираха от Golden Boy Promotions, Tito Ortiz се изправи срещу своя враг Chuck Liddell и успя да си отмъсти. Tito нокаутира Chuck в първия рунд и 12 години по-късно записа победа над "Ледения", който го нокутира през 2004 и 2006 година. Явно тази победа е от голямо значение за самочувствието на Tito Ortiz и той вече може да е спокоен. Tito сподели, че на 100% са заровили томахавките с Liddell:


Да, заворихме томахавките с Liddell на 100%. Трябва да разберете, че аз съм лоялен човек. Готов съм да се бия за всеки един от моите приятели. Готов съм да им отдам чест и уважение. Когато дам дума, то трябва да я спазя на всяка цена. Докрая на живота си ми остават две неща - моето име и моята дума. Никога няма да очерня името си и да се отмена от думата си. Chuck беше мой брат и мой приятел. Мислех си, че ми е приятел, но разбрах, че парите винаги застават на пътя и хората трябва да помислят над това. 

Мисля, че парите са тези, които изкарват злото у човека на показ. Двамата се изправихме един срещу друг  в центъра на клетката и беше готино. Всичко свърши. Враждата приключи.


И накрая след битката остана уважението. Tito и Chuck показаха уважение един към друг и дори се прегърнаха, а Ortiz му каза, че е истински шампион.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес