Зареждане

Тихомир Благовестов се оттегли от ММА

Тихомир Благовестов се оттегли от ММА
Публикувано на: Април 25, 2021 в 00:00 ч
Тихомир Благовестов реши да се оттегли от ММА. 33-годишния българин загуби с решение от Дмитрий Парубченко на ACA 122, което се проведе в Беларус. Нашето момче навлезе в серия от 2 поредни загуби и обяви, че слага край на кариерата си.

Благовестов успя да запише 6 победи и 2 загуби в кариерата си. В пет от своите битки той успя да събмитне съперниците си. Тихомир е шампион в различни бойни спортове и бивш командос от Специализирания отряд за борба с тероризма.  

Борави отлично с всякакви огнестрелни оръжия и е вещ в пиротехниката, алпинизма, парашутизма и водолазното дело. След загубата в Беларус той сподели следното в социалните мрежи:

Днес затворих една много емоционална и дългогодишна страница в моя живот ! Един път, през който много научих,  но и много дадох ! Да бъдеш професионалист в спорта, изисква само и единствено да си ангажиран с това което правиш, всяко друго разбиране извън това, е не трезво и неразумно! 

Постарах се, и удържах на думата си да изиграя този последен мач, независимо от всичко ! Не съм от хората, които влизат в обяснителен режим, но близките до мен хора знаят какво ми костваше това решение ! Думата е над всичко за мен, когато тя е поставена на “масата” на лоялността ! 

Благодаря ви сърдечно ! Благодаря и на вас, които ми оказахте разбиране, за да осъществя този мой последен двубой във втората в света ММА верига ! Вие знаете кои сте ! Всичко хубаво тепърва предстои !



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес