Зареждане

Тиаго Сантос: Ще докажа, че заслужавам да съм в UFC

Тиаго Сантос: Ще докажа, че заслужавам да съм в UFC
Публикувано на: Юни 21, 2021 в 05:33 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Тиаго Сантос иска да се докаже в следващата си битка. 37-годишният бразилец ще се бие срещу своя сънародник Джони Уокър. Двамата ще премерят сили в главната битка на UFC Fight Night 196, което ще се проведе в началото на октомври.

"Maretta" е в серия от 3 поредни загуби и изглежда зле, след като се завърна от операция на колената. Той загуби от Глоувър Тейшейра в края на 2020 година, а в началото на март загуби и от Александър Ракич.

В битката с Уокър ще бъде всичко или нищо за Сантос. Той трябва задължително да спечели, защото серия от 4 поредни загуби ще го изхвърли от UFC. Ще има доста напрежение върху Тиаго, но той вярва, че може да се докаже.

Сантос мечтае за още един шанс за титлата, от която е доста далеч. Ето какво сподели Сантос пред MMA Junkie: 

През октомври ще покажа, че заслужавам да съм боец на UFC. Ще покажа, че заслужавам да съм в топ 5 на полутежка категория. Трябва да покажа на всички кой съм аз. 

Смятам, че не го показах в моята последна битка. В този бой искам да покажа, че съм по-добър от преди. Ще се опитам да приключа битката. Ще покажа на всички, че заслужавам нов шанс за титлата. 

Ще успее ли Сантос да победи Уокър ? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес