Зареждане

Тиаго Сантос поиска шампионска битка срещу Доминик Райс

Тиаго Сантос поиска шампионска битка срещу Доминик Райс
Публикувано на: Юни 17, 2020 в 08:24 ч
По-рано тази седмица боецът в полутежката категория Гловър Тешейра пожела да се бие срещу Ян Блахович. Неговите доводи са ясни - Ян е в победна серия и ако запише победа над него ще си гарантира двубой за титлата. Гловър също е хвърлил око и на Доминик Райс и Тиаго Сантос. Той сподели, че и двамата имаха своя шанс за титлата, но са го пропилели.

Сантос обаче се надява да получи двубой срещу Доминик и той да бъде за шампионския пояс в полутежката категория, ако Джон Джоунс наистина сдаде титлата си.

Вижте също: Джон Джоунс оваканти титлата си

Сантос и Райс имат причина да искат това. Тиаго загуби с доста спорно съдийско решение от Джон в UFC 239 през юли. Доминик също стигна до много спорна загуба със съдийско решение.

Сантос е готов за тбика с Райс стига тя да е за титлата. И това е напълно възможно, ако Джоунс не успее да се разбере с UFC. Шампионът вече поиска да бъде освободен, след като Дейна Уайт отказа да му плати исканата сума за битка с Франсис Нгану.

 
"Ако Джон наистина сдаде титлата, ако наистина не иска да се бие, то полутежката категория трябва да продължи напред. Трябва да продължи. Не може да стои на пауза. Искам да се бие я заиттлата срещу Джоунс или Доминик Райс. Никога не знаем обаче какво ще решат от UFC. Аз ще направя каквото е нужно. Продължавам да тренирам. Подготвям се. Ще бъде готов на 100%. Искам да се бия за титлата срещу някой от топ 5."

Дали обаче искате да видите Райс срещу Сантос за титлата, ако тя се освободи? Или победителят от Гловър срещу Ян е по-удачния шампион?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес