Зареждане

Ти Джей Дилашоу: Стърлинг не е най-добрият в дивизията

Ти Джей Дилашоу: Стърлинг не е най-добрият в дивизията
Публикувано на: Ноември 5, 2022 в 00:00 ч
Американският състезател по смесени бойни изкуства Ти Джей Дилашоу каза, че не съжалява за факта, че влезе в битката за титлата с контузия в рамото.

В края на миналия месец Ти Джей премери сили с шампиона Алджамейн Стърлинг. Двамата се биха в Абу Даби. За съжаление Ти Джей си извади рамото още в самото начало на битката. Той показа сърце и продължи да се бие, но беше доминиран от Стърлинг.

В крайна сметка Алджамейн спечели с технически нокаут, а Дилашоу не оказа никакъв отпор, след като игра с една ръка. Ти Джей не съжалява, че се е бил и смята, че Стърлинг не е най-добрият в категория петел.

„Поех риска и затова се нарича отвратителен хазарт. Разбира се, можех да изчакам, да се оперирам, но кой знае дали щях да получа битка за титлата. В главата ми се въртеше една мисъл - отивам на операция и отпадам за една година. 

Няма гаранция, че след това ще ми бъде дадена битка за титлата. Мисля, че в момента от всички шампиони той е този, който може да бъде победен най-лесно.

Като цяло смятам, че първоначално му беше даден поясa, а след това спечели в реванш с Ян. 

Да, той е страхотен спортист, има страхотна серия от победи, изкачи се до върха - но не мисля, че е шампион, който превъзхожда другите. Не мисля, че той е най-добрият в дивизията“, каза Дилашоу в YouTube канала на MMAFightingonSBN.

Съгласни ли сте с Дилашоу ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес