Зареждане

Thiago Santos е вдъхновен от Роналдо и иска нова битка с Jones

Thiago Santos е вдъхновен от Роналдо и иска нова битка с Jones
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 03:07 ч
Бившият претендент за титлата Thiago Santos продължава да се възстановява от операцията, на която се подложи преди няколко месеца. В началото на юли той се представи достойно в битката за титлата в полутежка категория с Jon Jones, в която получи брутални контузии в колената, но въпреки това се би до самият край. Бразилската машина загуби с раздвоено решение, но все още вярва, че победата е била негова.

"Maretta" е намерил вдъновение в бразилската легенда Роналдо, който в миналото имаше сериозни контузии в колената, но въпреки това успя да стане световен шампион по футбол с отбора на Бразилия. Santos иска да следва неговите стъпки и да направи същото в ММА. Той работи усилено и вярва, че ще може да се завърне в началото на следващата година, за да преследва отново титлата:


Разбира се, че Роналдо е човек, който ме вдъхновява. Аз бях негов фен още преди тази контузия. Неговата история ме вдъхновява, защото той също имаше сериозни проблеми с коляното. Роналдо успя да се възстанови и да играе на световното, където стана шампион. Това много ме вдъхновява. 

Напред съм с графика и няма усложнения за сега. Няма смисъл да бързам. Мога да се боксирам вече и мисля, че ще мине доста време, преди да мога да ритам отново. Ще се бия в първата половина на 2020 година. Мисля, че от UFC чакат да видят какво ще се случи в следващите битки, за да определят опонент на Jones. 

Смятам, че Jones ще се бие веднъж, а след това ще има битка с мен. Моята цел не e Jones, а титлата. Ще бъде бонус да се бием пак, защото той е непобеден шампион. Разбира се, че искам да съм този, който ще го победи. Ще преследвам този, който държи пояса.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес