Зареждане

Теодор Карастоянов: Преобразяваме зала 'Христо Ботев' за MAX FIGHT 52

Публикувано на: Декември 15, 2022 в 12:43 ч
Едно от главните действащи лица в организацията на турнирите Max Fight, Теодор Карастоянов споделя очакванията си за последната за 2022-ra галавечер Max Fight 52.

"Досега зрителите няма да са виждали по този начин зала 'Христо Ботев'," сподели Теодор за MMA.BG. "Ще бъде много вълнуващо за феновете на бойните спортове.

При нас участват бойци, които публиката иска наистина да види."

Промоутърът споделя и впечатленията си за българските бойци - какво точно практически да направят, за да подобрят популярността си и върху какво да се фокусират, за да изградят кариерата си правилно.

"Бойците трябва да си развиват повече професионалните качества. Техническото ниво забелязвам, че върви надолу. Събития има, но качеството на бойците почва да пада. Вижда се голяма разлика между добрите и нормалните бойци."

Теодор разкрива и каква е печелившата формула зад организацията Max Fight, която организира бойни галавечери по бокс, кикбокс, мма и муайтай вече 15 години.

Най-добрата комбинация е когато бизнесът намери пресечна точка със спорта. Когато намерят тази пресечна точка, тогава нещата се случват.

Ти не можеш да гледаш нещата само като спортист или само като бизнесмен. Ако гледаш само от едната посока фалитът е 100% сигурен. Но ако се комбинират двете неща - спорт и бизнес - тогава нещата се случват. Мисля, че това е тънкия момент за една организация да се развива.

Темите във видеото:

  • 00:00:40 - Основните битки в Max Fight 52
  • 00:05:02 - Съвети към състезателите за успешна кариера
  • 00:10:23 - Max Fight и конкуренцията в България и чужбина
  • 00:13:15 - Пълна зала "Арена Армеец" - постижимо ли е?
  • 00:15:03 - Печелившата комбинация между бизнес и спорт
  • 00:17:30 - Плановете на Max Fight през 2023-та

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес