Зареждане

Теодор Христов срещу румънец на MAX FIGHT 46

Теодор Христов срещу румънец на MAX FIGHT 46
Публикувано на: Юли 21, 2021 в 12:05 ч
Младата надежда на професионалните боеве Теодор Христов който бе отличен с „най-добър нокаут“ на вечерта от 45-тото шоу на „Максфайт“, сега излиза на ринга срещу опитен противник. 20-годишният физически силен боец от Варна, който е многократен национален шампион по кикбокс във всички възрастови групи, ще се изправи срещу 33-годишния Алин Кимпан в мач по правилата на МАХ 1.

Румънецът има значителен опит и преимущество със своите 34 мача, 22 победи, 9 от които с нокаут. В шарената визитка на Кимпан се вижда шампионска титла по кемпо от 2004, многократен шампион по кунг фу,  шампион на Румъния по кикбокс.

„Въпреки крехката си възраст, Теодор е узрял тактически и може да му се има доверие в двубой срещу съперник от световен ранг. Разликата между аматьорския и професионалния спорт е много голяма, но той притежава качества, а трупа опит на професионалния ринг, който допринася за неговата увереност.“ – споделя личният треньор на Христов Делян Славов. „Нашата цел е високо спортно майсторство, а това се постига срещу класни съперници“.

Срещата между Христов и Кимпан е в категория до 77кг по правилата на МАХ 1.


За резервации и повече информация:
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес