Зареждане

Тексаската комисия опитва да прехвърли вината върху UFC

Тексаската комисия опитва да прехвърли вината върху UFC
Публикувано на: Февруари 11, 2020 в 12:30 ч
Тексаският департамент за лицензиране и регулиране (TDLR) имат доста отговори за това, което се случи миналия уикенд на UFC 247 в Тексас. Имаше няколко доста интересни съдийски решения, които според мнозина не отговаряха на покзаното в октагона от бойците. Най-много критика отнесе съдията Джо Солиз, който отсъди 49-46 в битката между Джон Джоунс и Доминик Рейес.

Това доведе до много критики от фенове и Джо Роугън обяви съдийските решения за пълна лудост. От TDLR обаче има какво да кажат и ето какво е мненеито им за изминалото скандално събитие:


Както във всички събития, спортисти, отбори, съдии, фенове и представители на медиите могат и често дават различни мнения за случилото се в един мач. TDLR се възхищава на страстта, която всички показват към този спорт. Доста коментари бяха направени относно подбора на съдиите и реферите. При избора на длъжностни лица TDLR взема предвид препоръките, направени от UFC.

При всички събития TDLR работи в тясно сътрудничество с UFC и други промоутъри, за да гарантира качеството и опита на реферите и съдиите за защита на здравето и безопасността на бойците. Бяха направени твърдения, че съдия не обръща внимание на двубоя и гледа в пода. 

Една от иновациите, които от UFC вкараха през годините е да монтиран малки видеомонитори на пода, за да може съдиите да следят по-внимателно мачовете. Знам, че съдиите използват тези монитори, когато не могат ясно да видят какво се случва в клетката. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес