Зареждане

Tecia Torres няма да се бие за титлата, изправя се срещу Jessica Andrade

Tecia Torres няма да се бие за титлата, изправя се срещу Jessica Andrade
Публикувано на: Декември 28, 2017 в 12:00 ч
 
 Слуховете доскоро гласяха, че Rose Namajunas ще излезе за първата защита на титлата в UFC 221, но не в реванш с Joanna Jedrzejczyk, а срещу Tecia Torres. По последни данни, в UFC on FOX 28, което ще се проведе на 24-ти февруари, ще станем свидетели на двубой в категория сламка между Torres и Jessica Andrade.
 
Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.
Torres последно отбелязва победа срещу Michelle Waterson в UFC 218, като в момента е в серия от три поредни победи. Последната ѝ загуба е от шампионката Rose Namajunas, чрез съдийско решение. Torres също има и една победа над Namajunas от времето, когато двете се биха за Invicta. Третата среща между двете беше най-логичното, което можеше да се случи, освен реванша на Joanna. Разбира се, вариант е и Jessica Andrade да получи втори шанс за титлата.
 
Последната победа на Andrade е срещу Claudia Gadelha. Мнозина смятаха, че тя би била достатъчна, за да получи Andrade отново възможност да се бие за шампионската позиция, но от UFC изглежда не са на това мнение. 
 
Andrade започва своята UFC кариера в категория петел, като излиза с кратко предизвестие срещу Liz Carmouche. От тогава тя бележи 8 победи и 3 загуби, като 4 от победите ѝ са в категория петел.
 
Torres, въпреки че е по-малка от своя опонент, има преимущество във скоростта. Очаква се да бъде интересен двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес