Зареждане

Тайрън Уудли работи по завръщане в ММА

Тайрън Уудли работи по завръщане в ММА
Публикувано на: Октомври 8, 2024 в 10:00 ч
Тайрън Уудли, бившият шампион на UFC в полусредна категория, е готов да се завърне в света на смесените бойни изкуства. В откровено интервю с журналиста на Forbes Брайън Мазик, 42-годишният боец каза, че иска да се върне в клетката, въпреки че все още не е посочил конкретна организация.

Последната му ММА битка беше през март 2021 г., когато загуби от Висенте Луке чрез събмишън в първия рунд. След това поражение той премина към бокса, където загуби два пъти от ютубъра Джейк Пол. Втората му загуба с брутален нокаут от Пол стана нокаут на годината през 2021 година. 

 Сега "The Chosen One" е готов да се върне там, където беше шампион.

„Имах нужда от известно време, за да се върна към нормалното. Това ми се отрази добре. Флойд Мейуедър каза, че иска да се бие. Мани Пакиао искаше да се бие. Дори KSI беше готов. В крайна сметка нито една от тези битки не се случи. 

Сега всичко ми е наред, така че мога да се съсредоточа върху това да оправя тялото си и да се подготвя за още унищожение. Все още не мога да кажа нищо за това, но работя по завръщане в ММА. Не мога да кажа, че съм напускал.", каза Уудли.

Уудли е с рекорд 19-7-1 в ММА и е в серия от 4 поредни загуби. Последната му победа в ММА беше през 2018 година със събмишън над Дарън Тил.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес