Зареждане

Тайрън Уудли открил слабост в играта на Адесаня

Тайрън Уудли открил слабост в играта на Адесаня
Публикувано на: Май 2, 2020 в 09:00 ч
Наскоро бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли сподели, че иска да се качи в средна категория, за да се пробва срещу Израел Адесаня. Това доведе до вражда между тях и размяна да люти обиди и закани. Уудли смята, че Адесаня е надценяван боец и твърди, че видял доста слаби места в неговата игра. Израел не му остана длъжен и го критикува за загубата от Усман, като също предупреди, че ще му срита задника.

Вижте още - Тайрън Удли смята Адесаня за надценен; шампионът му отговори

Явно това не плаши Тайрън, защото той се чувства уверено в сблъсък с Адесаня. Уудли смята, че Адесаня е много зле на земята и това било неговото слабо място. Ето какво още сподели бившия шампион, който по-късно този месец ще се бие срещу Гилбърт Бърнс:

Вижте още - Тайрън Уудли и Гилбърт Бърнс оглавиха UFC на 23-ти май

Когато гледам Израел Адесаня, трябва да следя неговата слабост. Неговата слабост може да не е нещо, което сме виждали да разобличават, но е нещо, което той защитава. Това е причина, поради която той се бори толкова отчаяно, след като бъде свален на земята. Това е причина той да иска да поддържа битката на крака, защото именно това прави най-добре. Вижте неговата битка срещу Гастелъм, който през повечето време водеше. 

Не знам дали помните битката ми с дебелакът Кевин, но тогава той беше в средна категория, а аз в полусредна и нямаше нищо общо мен нашата битка и тази с Адесаня. Излязох от битката без драскотина, въпреки че си счупих крака в първия рунд. Лесно се справих с него. Срещата беше кандидат за битка на годината. Това ми показва, че съм по-добър във всичко от Гастелъм. С мен трябва да си внимателен за всичко, защото мога да те съборя, но мога и да те нокаутирам. Чувствам се уверен в битка срещу Адесаня.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес