Зареждане

Тайрън Уудли и Леон Едуардс се захапаха в социалните мрежи

Тайрън Уудли и Леон Едуардс се захапаха в социалните мрежи
Публикувано на: Декември 30, 2019 в 00:00 ч
Тайрън Уудли и Леон Едуардс започнаха войната на думи в социалните мрежи. Очаква се двамата бойци да се бият през март в Лондон, а битката им вероятно ще бъда главна за събитието. И двамата имат претенции към пояса в полусредна категория, който е в притежание на Камару Усман. Бившия шампион загуби пояса си през март, но е категоричен, че ще си го върне.

Едуардс от своя страна е в голяма победна серия и вярва, че е дошло време за ново лице на върха. Букмейкърите застанаха зад Леон и го избраха за фаворит в срещата, но Уудли не се притеснява. Едуардс реши да се присмива на Уудли заради кариерата му в музикалната индустрия, а бившия шампион го съсипа с критика. Ето какво си казаха двамата в социалните мрежи:


Едуардс: Уудли, поне имаш кариера в музиката, с която да се занимаваш, след като те победя през март. 

Уудли: Затваряй си устата. Никой не те познаваше, преди да подпиша за битката с теб. Ти си кучка, за която никой не се интересува. Най-славния ти момент беше когато те удари Масвидал. 

Спри да опитваш да увеличиш последователите си в социалните мрежи. Посрамваш себе си. Не говори глупости, защото си боклук, също като твоята кариера. Изкарал съм повече пари от музика, отколкото ти в кариерата ти. Смей се на това, кучко. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес