Зареждане

Тай Туиваса се подигра на трол, който го учи как да се бие

Тай Туиваса се подигра на трол, който го учи как да се бие
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 02:00 ч
Тай Туиваса направи подигравателен коментар относно някои онлайн фенове, които му дават съвети за следващата му битка. Той също така разкри, че преди UFC 305 тренира под наблюдението на бившия шампион по кикбокс Гьокхан Саки. 31-годишният австралиец Тай "Бам Бам" Туйваса загуби последните си четири с нокаут.

На UFC 305 в Пърт през август той ще се опита да отскочи от дъното и да победи известен кикбоксьор в лицето на Жайрзиньо Розенструик. Туиваса, раздразнен от лекциите на фенове, които изтъкнаха неблагоприятната му поредица, реши да се посмее на един от троловете, които се опитаха да му дадат съвети за неговия боен стил.

"Така изглеждат 90% от тъпаците в моите коментари и лични съобщения, които ме учат как да се бия. Аз се бия срещу най-добрите бойци в света и освен ако не сте един от тях или никога не сте се били на това ниво, запазете мнението си за себе си. 

Върнах се в пустинята с брат ми Гьокхан Саки и давам всичко от себе си. Главата ми не беше добре през последните няколко години, но сега се чувствам добре. Върнах се на път и съм готов да разбия черепи. Ще се видим скоро!", сподели Туиваса.

Туиваса няма победа от 2 години насам и е с рекорд 5-7 в последните си битки за UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес