Зареждане

Тай Туиваса с брутален нокаут над Аугусто Сакай

Тай Туиваса с брутален нокаут над Аугусто Сакай
Публикувано на: Декември 12, 2021 в 03:52 ч
Тай Туиваса продължи да побеждава с нокаут в клетката на UFC. 28-годишния боец от Австралия се изправи срещу Аугусто Сакай в прелимите на UFC 269, което се провежда в Лас Вегас. Срещата приключи във втория рунд след брутален нокаут в полза на "Bam Bam".

В първия рунд нямаше много екшън и двамата разучаваха един друг. Сакай залагаше на лоу кикове, а Туиваса му вкара ляво кроше. Двамата влязоха в клинч и Сакай вкара коляно, а Туиваса удари в тялото. Комбинация от ляв и десни от Тай. Тежък лакът от Туиваса, който опитва да пренесе боя на земята, но не успява. Нова порция от удари с коляно в полза на Сакай. Оспорван рунд.

Във втория рунд Туиваса вкарва кроше, което наранява Сакай. Аугусто тръгва назад и се залепва за мрежата, което е голяма грешка. Туиваса започва да го наказва с леви и десни крошета. Десен в брадичката от Тай и Сакай пада на земята като отрязано дърво. Всичко приключва 26 секунди след началото на втория рунд.

С тази победа Тай навлезе в серия от 4 поредни победи с нокаут. Сакай от своя страна пада 3 поредни пъти с нокаут. По традиция Туиваса взе обувка от фен и пи бира от нея.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес