Зареждане

Tai Tuivasa: Тренирам постоянно борба преди битката с Благой Иванов

Tai Tuivasa: Тренирам постоянно борба преди битката с Благой Иванов
Публикувано на: Май 27, 2019 в 08:16 ч
Остават две седмици до завръщането в клетката на Благой Иванов - Багата. Той ще сподели клетката срещу опасен нокаутьор в лицето на Tai Tuivasa в битка от главната карта на събитието UFC 238, което ще се проведе в Илинойс. Tuivasa печели 7 от своите битки с нокаут в първия рунд, което говори само по себе си за неговите умения. Той е изключително опасен боец в стойка, но още не сме виждали почти нищо от играта му на земя. "Bam Bam" идва след първа загуба в ММА, която му нанесе Junior dos Santos и сега той тренира усилено борба преди да сподели клетката с Багата:


Всяка вечер преди да заспя гледам битката ми с Junior и тя изгаря душата ми. Той ме уцели с добър удар и аз научих, че не трябва да бързаш. Не трябваше да бързам. Бях гладен за кръв, което показа, че съм млад и глупав. Той е в играта от дълги години, видя това и се възползва. 

Сега ще се бия с Иванов и тренирам борба постоянно. Това не означава, че ще тръгна да събарям някого, но просто искам да съм във форма. Мисля, че ако си във форма да се бориш, то може да направиш всичко. Мисля, че съм в най-добрата си форма и работих над неща, които нямам търпение да покажа на феновете. Открих повече страст към спорта и ставам все по-добър. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес