Зареждане

Sylvester Stallone: Khabib и McGregor са двама богове в UFC

Sylvester Stallone: Khabib и McGregor са двама богове в UFC
Публикувано на: Март 18, 2019 в 00:00 ч
Звездата от Холивуд Sylvester Stallone е силно притеснен за бившия шампион на UFC, Conor McGregor. "The Notorious" доста често си създава проблеми с властите в последните няколко години и преди няколко дни отново го направи. Той потроши телефон на фен, който се опитал да го снима и сега го чака поредно изправяне пред съда. В интервю за TMZ, Stallone сподели, че са разтревожени за McGregor:



Да, ние се тревожим за Conor McGregor. Това е кръстопът в живота му. Ако не успее да превъзмогне страха си и да победи този човек, то аз мисля, че ще го преследва до края на живота му. Вярвам, че той може да победи Khabib. Мисля, че Conor загуби миналия път, защото той беше сърдит, горд и арогантен. 

Държа ръцете си ниско и отиде до онзи джентълмен и просто беше ударен здраво в лицето. Той нямаше план Б,  дори и план А минус.  Имаме двама богове в UFC, които тръгват един след друг и опциите са - победа или загуба. Може и да загубиш, но е важно как губиш.  

Искам да видя втора среща. Искам да видя боец, който дава всичко от себе си и се раздава в клетката. Съветвам го да продължи да се усмихва, защото не можеш да критикуваш усмивката. 








Ще видим ли отново старата версия на McGregor ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес