Зареждане

Стрикланд заплаши п*тката Рокхолд с уличен бой

Стрикланд заплаши п*тката Рокхолд с уличен бой
Публикувано на: Август 6, 2021 в 04:00 ч
Шон Стрикланд не е доволен от коментарите на Люк Рокхолд по негов адрес. Наскоро стана ясно, че двамата ще се бият в средна категория през ноември на UFC 268 в Ню Йорк. Стрикланд е в серия от 5 поредни победи и преди няколко дни победи Юрая Хол.

Тази победа го вкара в топ 10 на категорията, но въпреки това Рокхолд не показва уважение. Шон споделя, че Рокхолд го обиждал и твърдял, че той е никой в ММА. Това няма как да остане без отговор и Стрикланд заплаши Рокхолд.

Шон може и да не е голямо име, но крачи уверено към върха, а това не впечатлява Рокхолд, който е бивш шампион. Ето какво сподели Шон в социалните мрежи, след като разбра за арогантното поведение на своя сънародник:

Мислех си, че ще се наслаждавам на тази седмица, в която почивам. Много хора ми писаха и казаха, че Люк Рокхолд говори за мен. Той казвал, че съм бил идиот и никой. Тези неща може и да са истина. Люк, ще ти кажа едно нещо. Не ми пука за битка между нас и може би няма да се бием никога. 

Няма как да живееш близо до мен и да говориш такива неща, без да очакваш от мен да те фрасна в лицето. Ще те срещна на паркинга или на улицата и ще те фрасна през лицето. Ти изглеждаш като тези п*тки, които много говорят, а след като ги удариш викат полиция. 

Ти си толкова наперено и самодоволно копеленце, че вероятно ще поема риска да ми повдигнат обвинения, само за да те фрасна и да гледам как главата ти отскача от земята. Люк, не е нужно да се бием, но не говори глупости, защото ще те видя и ще те фрасна през лицето. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес