Зареждане

Стрикланд не е сигурен, че Коста всъщност е искал да се бие с него

Стрикланд не е сигурен, че Коста всъщност е искал да се бие с него
Публикувано на: Юни 5, 2024 в 00:00 ч
Шон Стрикланд признава, че двубоят му с Пауло Коста в UFC 302 е бил "странен".

Стрикланд и Коста си поделиха октагона в Prudential Center в Нюарк, Ню Джърси, през изминалата съботна вечер. Стрикланд успя да накара Коста да отстъпва през целия двубой благодарение на своя натиск и бокс. Коста се биеше трудно от задния си крак и в крайна сметка загуби с разделено решение, като общата оценка на съдията Дейв Тирели в полза на "Borrachinha" беше широко оспорвана.

Това не беше най-забавният двубой, а Стрикланд се пита дали Коста наистина е искал да се бие изобщо през тази вечер.
 

Шон Стрикланд казва, че Пауло Коста е виновен за "странната" битка

След края на UFC 302 Шон Стрикланд заяви, че в битката му с Пауло Коста е имало моменти, в които е усещал, че противникът му не е искал да бъде там.

"Беше много странен двубой, човече. Не знам какво се случваше с Коста. Мисля, че Коста може би просто искаше да бъдем приятели. Не знам.

"Никога не можеш да кажеш колко добър е някой, докато не се бие с някой добър. Мисля, че имаше такъв момент, в който всеки път, когато Коста си казваше: "Ще се бия с този човек", той затъваше в тази фаза като: "Не мисля, че искам да се бия с този човек днес". Така че мисля, че голяма част от това е просто, че никога не знаеш колко добър е някой, докато не се бие с някой добър, и точно това видяхте там."

Стрикланд се надява да получи шанс да стане двукратен шампион на UFC в средна категория за следващия си двубой в октагона. По-рано тази година той загуби златото в оспорван двубой с Дрикус Дю Плесис. Това беше загуба с разделено решение и оттогава насам Стрикланд призовава за реванш с "Stillknocks".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес