Зареждане

Стрикланд критикува 'жалкарите' които боготворят Кралското семейство

Стрикланд критикува 'жалкарите' които боготворят Кралското семейство
Публикувано на: Януари 14, 2023 в 01:00 ч
Боецът в средна категория на UFC Шон Стрикланд не е фен на Англия и Кралското семейство. 

Стрикланд не се страхува да се изказва за тези, които не харесва, включително тези извън Съединените щати. В последно време има множество драми в Кралското семейство на Англия. Принц Хари и Меган Маркъл наскоро издадоха шоу в Netflix, в което критикуват други членове на семейството. 

Кралица Елизабет II почина миналия септември от естествена смърт. Тя беше най-дълго управлявалият монарх на Обединеното кралство, като за първи път пое трона през 1952 година. Шон смята, че тези, които служат на семейството са жалкари.

Стрикланд споделя, че в САЩ не може да има такова нещо. Там хората ще те гръмнат, ако засегнеш интересите им, докато си важна клечка. Ето какво каза Шон пред медиите за Кралското семейство и тези, които им се кланят:

„Фен съм им, когато не се държат като деца. Не е ли това, което правят ? Кралското семейство, ако не друго, това е отражение върху Англия. 

Вие копелета се събуждате всеки ден и казвате: „Хей, вижте този човек, който е роден като кралска особа. Ще боготворя този човек, ще го последвам." Това е най-жалкото нещо, което съм виждал. 

Знаеш ли какво казваме Америка ? Имаш 4 шибани години, може би 8 като важна клечка. Ако прецакаш нещата, тогава е по-добре да имаш охрана до края на живота ти, защото някой ще те гръмне.", сподели Стрикланд.

Стрикланд ще се бие срещу Насурдин Имавов след броени часове в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес