Зареждане

Стивън Томпсън: Тази година ще съм шампион в UFC

Стивън Томпсън: Тази година ще съм шампион в UFC
Публикувано на: Януари 14, 2021 в 06:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Стивън Томпсън вярва, че пак ще стигне до бой за титлата. След по-малко от месец опитният ветеран ще стане на 38 години. В края на 2019 година "Wonderboy" спря серия от 2 поредни загуби, след като победи Висенте Люке в здрава битка.

В края на миналата година Томпсън показа едно от най-добрите представяния в своята кариера. Той доминира над Нийл и го победи с решение. Стивън е в серия от 2 поредни победи, в които спечели бонуси.

Преди няколко години той пропиля два шанса за титлата. Томпсън завърши наравно с Тайрън Уудли и си спечели реванш, но във втората битка загуби с решение. Той записа рекорд 16–4–1 в клетката и вярва, че тази година пак ще се бие за златото. Ето какво още каза американеца:

Знам, че ще стана шампион през 2021 година. Надявам се, че от UFC ще съдействат за това. В последните си битки се доказах срещу корави бойци. Нийл нямаше загуба в организацията. Висенте Люке беше в серия от 7 поредни победи. 

Трябва да ми дадат битка с някой от топа на категорията. Със сигурност знам, че мога да се бия за титлата. Казвам на всички, че тази година ще бъде моята. Това е моята година. Ще увия пояса около кръста си тази година. 

Ще успее ли "Wonderboy" да стигне до титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес