Зареждане

Стивън Томпсън иска реванш с Хорхе Масвидал

Стивън Томпсън иска реванш с Хорхе Масвидал
Публикувано на: Декември 21, 2020 в 08:13 ч
Стивън Томпсън иска да направи втора битка с Хорхе Масвидал, който е сред най-известните бойци на UFC в момента. Миналия уикенд във Вегас видяхме как "Wonderboy" доминира над Джеф Нийл и навлезе в серия от 2 поредни победи. Масвидал загуби с решение преди 3 години от Томпсън и беше готов да направят реванш, но загуби от Камару Усман и сега от UFC му гласят бой с Колби Ковингтън.

Стивън смята, че има смисъл в битка между тях, защото той бил най-доброто копеле, а Масвидал най-лошото. Ето какво каза още Томпсън за евентуален втори сблъсък с Масвидал:

Проправям си пътя към върха. Вече съм в серия от 2 поредни победи. Аз съм най-доброто копеле, а Хорхе Масвидал е най-лошото копеле. Нека направим тази битка. Масвидал срещу Томпсън 2. Знам, че той преговаря за бой с Колби Ковингтън, но ще видим. 

Знам, че той щеше да има интерес за реванш, ако беше победил Усман. Знам, че той иска да ми го върне. Аз го победих преди години и сега той е сред най-известните в UFC. Toй е над мен в класирането и първия път дадохме добра битка на феновете. Защо да не го направим пак ?

Има ли смисъл от такъв реванш ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес